Politica de confidentialitate

MEDICA ADVANCED SOLUTIONS SRL apreciaza increderea pe care o manifestati navigand pe site-ul nostru, scriindu-ne sau inscriindu-va pe forumul nostru, de aceea dorim sa va asiguram ca nu vom furniza, vinde sau ceda nici unei alte parti baza de date referitoare la datele dumneavoastra personale.

Informatiile cu caracter personal ale clientului/utilizatorului pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform cerintelor Regulamentului European privind Protectia Datelor cu Caracter Personal (The General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679), MEDICA ADVANCED SOLUTIONS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este:

  • Raspunsul la solicitarile transmise pe email sau telefonic, cu privire la produsele si serviciile noastre

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele solicitate, aveti si posibilitatea de a folosi alte modalitati de contact.

In cazul in care este necesar, vom externaliza catre alte companii anumite sarcini contribuind la serviciile noastre in numele nostru, in cadrul acordurilor de prelucrare a datelor. Este posibil, de exemplu, sa furnizam date cu caracter personal catre agenti, contractori sau parteneri autorizati pentru gazduirea bazelor noastre de date, a site-ului web, pentru serviciile de prelucrare a datelor sau pentru a va trimite informatiile pe care ni le-ati solicitat.

Vom partaja sau permite accesul la astfel de informatii NUMAI furnizorilor externi de servicii dupa cum este necesar pentru furnizarea serviciilor noastre. Aceste informatii nu pot fi utilizate de catre furnizorii externi de servicii pentru orice alte scopuri si sunt obligati prin contract sa respecte confidentialitatea datelor personale incredintate.

Toate transferurile de date cu caracter personal catre terte parti vor fi efectuate cu notificarea dumneavoastra anterioara si, dupa caz, cu acordul dumneavoastra. Orice transferuri de date cu caracter personal in alte tari decat cele pentru care a fost luata o decizie de adecvare in ceea ce priveste nivelul de protectie a datelor de catre Comisia Europeana, dupa cum este prezentat la adresa http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm, au loc pe baza unor acorduri contractuale ce utilizeaza clauzele contractuale standard adoptate de Comisia Europeana sau alte garantii corespunzatoare, in conformitate cu legea in vigoare.

Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel, vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

Drepturile utilizatorului

Beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul relatii cu Clientii, la adresa de e-mail info at m-as . ro, sau prin posta la MEDICA ADVANCED SOLUTIONS SRL, str. Carol Davila nr. 85, sector 5, Bucuresti. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Dreptul de interventie asupra datelor se aplica pentru:

  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  • transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
  • notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Revizuiri ale politicii

MEDICA ADVANCED SOLUTIONS SRL poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste politici prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Conditiile de Utilizare actualizate.

Aceasta pagina a fost revizuita la data de 25 mai 2018.